torsdag den 18. april 2013

Geniale safte uden kalorier...

Nogen gange når man træner kan vand godt lidt for kedeligt - vi har i hvert fald begge to en "Vand mætheds- fornemmelse" - et punkt hvor man bare ikke orker at drikke mere vand.

Vi bruger derfor forskellige alternativer - UDEN sukker eller kalorier - for så ryger ideen ved at drikke det mens man forbrænder ...

Især i høj-puls timer - som f.eks. spinning, er det skønt med en sjat frisk saft istedet for bare vand - og her bruger vi følgende:

Fun ONE stevia

FUN STEVIA

FUN one stevia er lavet til dig, der ønsker at få nok at drikke hver dag, men samtidigt spare på kalorierne på en velsmagende måde. De traditionelle sødemidler er udskiftet med steviol glycosider, der er udtræk fra steviaplanten og farverne kommer fra frugter og grøntsager.

Med kun 1 kcal/dl og 100% sødet med steviol glycosider fra steviaplanten, påvirker FUN one stevia hverken dit blodsukker eller dit kalorietal - og derfor er det faktisk helt ok at snuppe et glas, når du trænger til lidt med smag.


AQUADOR - LÆKKER SMAG NUL KALORIER
AQUADOR har udviklet nogle nye produkter til dem, der gerne vil holde lidt igen med kaloriefyldte drikke, og som har lyst til noget mere end vand.


De nye varianter er med blid brus, en fyldig naturlig frugtsmag og naturlig farve. Og så er de uden kalorier.

Vælg mellem 3 spændende varianter:

Hyldeblomst & æble
Hindbær & solbær
Citron & grapefrugt
Lige nu kan de nye produkter købes i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen. Og mange butikker følger snart.

High5 Zero


High5 Zero kalorie og sukkerfrie tabletter. 1 tablet opløses i en 500ml eller 750ml flaske med vand og rystes godt. Ønsker man en stærkere blanding bruges to tabletter.
Effektiv sportsdrik som modvirker væsketab og hjælper sportsfolk med at rehydrere. High5 Zero et produkt der indeholder mineraler for at optage væsken bedst muligt og modvirker dehydrering. De genopbygger elektrolytter, kulhydrater og andre næringsstoffer.
Brustabletterne er i et rør med 20 stk så de er lette at tage med til træning. Perfekt til alt form for aktivitet hvor man skal præstere.
Fås i forskellige smagsvarianter: Berry, cherry/orange, Pink/grape og citrus.
Ingredienser:
Elektrolyt brustablet: Citronsyre, Natriumbicarbonat, Sødestoffer (Sorbitol,Sucralose), æblesyre, Tri-Natrium Citrat, Kaliumcitrat, Magnesium carbonat, Aroma, Farvestoffer (Riboflavin), Maltodextrin, Calcium carbonat, C-vitamin, udtræk fra grøn te.
Næringsindhold pr. 100 g. (Pr. portion 4g)
  • Energi: 175kJ, 42%kcal (7kJ, 1,7kcal)
  • Protein: 0g (0g)
  • Kulhydrat: 2g (0g)
  • Fedt: 0g (0g)
  • Fibre 0g (0g)
  • Sodium: 6,5g (0,26g)
  • Magnesium: 800mg (32mg)

Det er jo en smags sag hvad man er til - men her var i hvert fald lidt inspiration hvis du også synes vand kan blive ret kedelig i længden :O)



SKÅL!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar